Categories
#blogging Get to know me Humor Personal Q/A

MY “GET TO KNOW ME” TAG!!!

Hey guyssss…

It’s Ib again👋🏽

So I’ve been in the house for like 2 weeks now cause everybody knows about the lockdown and stuff due to the pandemic. I’ve just been here trying to keep myself busy 😁 so I figured I’d do a little “Get To Know Me” tag. Don’t worry, I’m not boring. I hope…

So let’s get to it,

Okayyyy

1. Are you a morning or night person?

Answer: I think I’m a night person… Well I don’t know but it’s definitely hard to get up in the morning.

2. Are you afraid of the dark?

Answer: No I’m not.

3. Are you an extrovert or an introvert?

Answer: I’m an introvert… 100%.. no arguement.

4. Are you double jointed?

Answer: No I’m not

5. Are you left or right handed?

Answer: I’m right handed.

6. Are you more of a tidy person or a messy one?

Answer: This question doesn’t say “Are you tidy or messy?”. It says “Are you more of”. So it’s not like I can’t be messy at times but I’m definitely more of a tidy person. 😊

7. Are you on time or always late?

Answer: I actually love being on time. Infact I hate when I’m late. Whenever I’m late it’s always influenced by someone or something

8. Are you ticklish?

Answer: Everyone that knows me knows I’m super ticklish… Just the littlest poke 😂

9. Can you curl your tongue?

Answer: Yes I cannnnnnn!

10. Can you ice skate?

Answer: No I can’t.. never even tried.

11. Can you wiggle your ears?

Answer: NoPe

12. Coffee or tea?

Answer: Coffee with lots of milk.

13. Cookies, cakes or donuts?

Answer: I’m not a fan of pastries.

14. Did you ever participate in a talent show?

Answer: Yeah.. Once when I was younger.

15. Did you go to prom?

Answer: My school was an all girls school so we had a “gala night” instead. It was fun just without boys.

16. Did you like school?

Answer: I don’t know. I’m indifferent.

17. Do you believe in ghosts?

Answer: I don’t.

18. Do you bite your nails?

Answer: Never! My nails are priceless. I’d never do that.

19. Do you consider yourself a good cook?

Answer: I’m average. I’m actually good in most dishes asides swallows. My excuse? I have tiny hands. 😁

20. Do you enjoy dancing?

Answer: Yes! I actually love to dance even though I’m not that good at it.

21. Do you enjoy DIY or crafts?

Answer: Crafts!

22. Do you forgive easily?

Answer: To be honest, I’m easily annoyed but I don’t keep malice. I just get slightly annoyed then like 5 minutes later, I’m good. Depends on how serious the matter is.

23. Do you have a nickname?

Answer: YuP. Ib, Ibk, Shortie and the list goes on.

24. Do you have any allergies?

Answer: NoPe. Sometimes I envy myself😌

25. Do you have any phobias?

Answer: I have claustrophobia.

26. Do you have any piercings or tattoos?

Answer: I have a double piercing in my left ear but that was a mistake from birth 😅

27. Do you have children?

Answer: Nope!

28. Do you have pets?

Answer: I have a pet dog! He’s a German shepherd. Just like 7 months old.

29. Do you have siblings?

Answer: Yes I do… 3

30. Do you prefer dogs or cats?

Answer: Definitely dogs. Cats scare the crap outta me.

31. Do you prefer Mac or PC?

Answer: PC actually

32. Do you prefer the beach or the mountains?

Answer: Beach obviously… Who even goes to the mountains?!

33. Do you prefer to bath or shower?

Answer: Bathhhh

34. Do you sing in the shower?

Answer: Literally all the time

35. Do you smoke?

Answer: Not at all…

36. Do you speak any different languages?

Answer: I can speak a little bit of my native language and also French.

37. Do you still have your wisdom teeth?

Answer: YuP

38. Do you still watch cartoons?

Answer: Yeahh sometimes… I’m watching Shrek right now 😅

39. Do you/ have you played any sports?

Answer: I used to play badminton and football. I still play football with my brothers… Once in a while…

40. Does your name have a special meaning?

Answer: Yes, it means Blessing of God.

41. Have you ever been hospitalised?

Answer: Neverrrr

42. Have you ever been on a diet?

Answer: Nope.

43. Have you ever been to a concert?

Answer: Yes I haveee but I was much younger so I don’t really remember that much. As you know now, I’m an introvert so it’s not really my scene anymore.

44. Have you ever gone camping?

Answer: Except my church’s summer camp, No. Can you even go camping in Nigeria?

45. Have you ever met any celebrities?

Answer: Yeah I’ve met a few.

46. Have you ever skipped class?

Answer: Yes I have 😅

47. Have you ever won something?

Answer: Yeahh a few prizes in school and dancing competitions in birthday parties when I was younger😂… I used to be the star dancer in my estate.

48. Have you had braces?

Answer: Nope. Not at all

49. How are you feeling right now?

Answer: I’m a little hungry actually I’m always hungry.

50. How tall are you?

Answer: I’m 5’4… I think.

51. If money were no object, what would you get for your next birthday?

Answer: Unlimited dataaa

52. If you could live anywhere in the world, where would it be?

Answer: Miamiiii

53. Were you ever a scout or a brownie?

Answer: I was a brownie when I was wayyyy longerrrrr like in my nursery school.

54. What city were you born in?

Answer: Lagos

55. What did you last eat?

Answer: Riceee

56. What did you want to be when you were younger?

Answer: I wanted to be a teacher😂… Now I wonder what I was thinking.

57. What do you do on a typical Friday night?

Answer: Lie under my duvet and watch my favourite series… With food of course.

58. What is the one food you refuse to eat?

Answer: Yam pottage! There is nothing that would make me eat it!!! I repeat NOTHING

59. What is one item on your bucket list?

Answer: Enter one of those shopping carts and ride around Palms.

60. What is the one item you can’t live without?

Answer: Food… DUH!

61. What is your shoe size?

Answer: 41

62. What movie have you watched continuously?

Answer: Marvel’s Endgame

63. What phone do you have (Android or Apple)?

Answer: Android

64. What should you be doing right now?

Answer: I should be in school probably gisting with my roommates butttt Corona had other plans for me.

65. What’s one goal you would like to accomplish this year?

Answer: Get a higher grade point.

66. What’s one of your pet peeves?

Answer: Having to repeat the same thing consecutively.

67. What’s the last song you listened to?

Answer: Solo by Demi Lovato

68. What’s the most expensive item of clothing that you own?

Answer: Actually I don’t know 😅… Most of the clothes I own right now were bought by my parents.

69. What’s the thing you can’t leave the house without?

Answer: Clothes 🤷.. I would’ve said my phone but I’ve forgotten it once (one of the loneliest days of my life) so…

70. What’s your best physical feature?

Answer: My nailsssss

71. What’s your Chinese sign?

Answer: Horse

72. What’s your current obsession?

Answer: Milk 😬

73. What’s your dream car?

Answer: Ford… Any model that’s to come!

74. What’s your favourite animal?

Answer: A rabbit!!! I had one once. Died of cold😐

75. What’s your favourite book?

Answer: Thirteen by Steve Cavanagh… Trust me, IT IS WORTH IT!

76. What’s your favourite colour?

Answer: Purpleeeee

77. What’s your favourite dessert?

Answer: Vanilla ice-cream!!!!

78. What’s your favourite drink?

Answer: Coke

79. What’s your favourite food?

Answer: Pasta!!!

80. What’s your favourite foreign food?

Answer: Burger 😁

81. What’s your favourite gadget?

Answer: My phone.

82. What’s your favourite hobby?

Answer: Reading thriller books

83. What’s your favourite movie?

Answer: Now You See Me 2.. That movie is maddddddd!!!

84. What’s your favourite restaurant?

Answer: KFC! Their chicken is heavenly 🤤

85. What’s your favourite sandwich?

Answer: Chicken sandwich!

86. What’s your favourite season?

Answer: Christmas!!!

87. What’s your favourite series?

Answer: Legacies CW

88. What’s your favourite snack?

Answer: Maltesers is considered a snack yeah? 🤔

89. What’s your favourite sport to watch?

Answer: Football 🤔… Cause that’s the only sport I watch.

90. What’s your favourite thing to have for breakfast?

Answer: Anything with eggs… Yam, bread and the list goes on.

91. What’s your full name?

Answer: Adepoju Ibukunoluwa Christiana

92. What’s your longest relationship so far?

Answer: 6 months 😶

93. What’s your lucky number?

Answer: 12!

94. What’s your star sign?

Answer: I’m a Leo.

95. When is your birthday?

Answer: August 12th

96. What city did you grow up in?

Answer: Lagos

97. What city do you live in now?

Answer: Lagos

98. Who do you miss right now?

Answer: My roommates (some though)

99. Who’s your celebrity crush?

Answer: Chris Hemsworth 😍😍😍😍

100. Who’s your favourite fictional character?

Answer: Thor🤩

Okay that’s the last one. Phew!

So that’s it on my “Get to know me” tag.

Kindly comment down below and let me know what you think on my answers to some of the questions…

Remember to wash your hands regularly, use your hand sanitizer and face mask and stay at home! Stay safe y’all! Love youuu❤️..